Fruitlikeur
Amante Arancello
Nederland - Fruitlikeur 50CL 32%
Na het grote succes van Amante Limoncello, is de arancello toegevoegd aan het assortiment. Amante Arancello is gemaakt met de lekkerste biologische sinaasappels uit Spanje. Een heerlijk zomers drankje wat goed op zichzelf is of in de mix in een cocktail.
Arancello is een beleving. Amante Arancello gebruikt een unieke hoeveelheid sinaasappelschillen waardoor een levendig, natuurlijke kleur en uitzonderlijke smaak ontstaat. Een ongeëvenaarde concentratie sinaasappelschillen heeft nog een prachtige andere bijwerking. Het onderscheidende aroma van het Amante Arancello recept voegt een extra dimensie toe aan uw beleving. Arancello krijgt zijn traditionele kleur en de herkenbare smaak door het vervaardigen van etherische oliën verkregen uit een zorgvuldig destillatie-proces. De unieke concentratie etherische oliën is niet de meest voordelige productiemethode. Wel garandeert het kwaliteit voor de liefhebber.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Amante Arancello
Na het grote succes van Amante Limoncello, is de arancello toegevoegd aan het assortiment. Amante Arancello is gemaakt met de lekkerste biologische sinaasappels uit Spanje. Een heerlijk zomers drankje wat goed op zichzelf is of in de mix in een cocktail.
Arancello is een beleving. Amante Arancello gebruikt een unieke hoeveelheid sinaasappelschillen waardoor een levendig, natuurlijke kleur en uitzonderlijke smaak ontstaat. Een ongeëvenaarde concentratie sinaasappelschillen heeft nog een prachtige andere bijwerking. Het onderscheidende aroma van het Amante Arancello recept voegt een extra dimensie toe aan uw beleving. Arancello krijgt zijn traditionele kleur en de herkenbare smaak door het vervaardigen van etherische oliën verkregen uit een zorgvuldig destillatie-proces. De unieke concentratie etherische oliën is niet de meest voordelige productiemethode. Wel garandeert het kwaliteit voor de liefhebber.
Ons verhaal
Amante Limoncello is in 2018 gestart met als doel om een uitmuntende, prijswinnende limoncello te creëren met imperfecte biologische citroenen die normaliter afgedankt zouden worden vanwege hun grootte of oneffenheden.