ONTDEK STERKE MERKEN
Ontdek Tanqueray
De Tanqueray cocktail experience Zomerse vibes, indruk maken op vrienden en de perfecte gastvrouw of gastheer zijn - dat is waar het bij de Tanqueray Gin cocktail experience om draait! Met een uitgebreid assortiment, waaronder London Dry Gin, 0,0% alcoholfree, Flor de Sevilla, Blackcurrant Royal en de Rangpur, biedt Tanqueray voor elk wat wils. Ontdek hoe je jouw cocktails naar een hoger niveau tilt en jezelf ontpopt tot een ware mixoloog. Wij bij Gall & Gall gaan je hiermee helpen met de volgende mixen en cocktails.
Tanqueray London Dry Gin & Tonic
Tanqueray London Dry Gin - De Klassieker: De essentie van de traditionele gin-tonic vind je in Tanqueray London Dry Gin. Deze iconische gin barst van de jeneverbes, perfect in balans met frisse citrus- en kruidige tonen. Combineer het met premium tonic, een schijfje limoen, en een paar jeneverbessen voor een verfijnde en verfrissende G&T. Wil je liever zonder alcohol? Ga dan voor Tanqueray 0.0% en geniet nog steeds van dezelfde heerlijke smaak, maar zonder de alcohol.
HOE TE MAKEN
- Schenk 50 ml Tanqueray London Dry Gin of Tanqueray 0.0 % in een copa glas.
- Voeg ruim ijs toe en meng het met 150 ml premium tonic water.
- Voeg een partje limoen toe als garnering en roer het geheel door.
WAT JE NODIG HEBT
- Tanqueray London Dry Gin of Tanqueray 0.0 %
- Premium tonic water
- Partje limoen
- IJs
- Copa glas
Tanqueray Flor de Sevilla - Zonnige Spritz
Breng de zomer in je glas met Tanqueray Flor de Sevilla. Deze gin met de zachte smaak van zoete Sevilla sinaasappels en hints van bloemige tonen is perfect voor een Sevilla Spritz voor een sprankelende en fruitige cocktail die je smaakpapillen zal betoveren.
HOE TE MAKEN
- Vul een wijnglas met ijs.
- Schenk 30 ml Tanque
- ray Flor de Sevilla Gin, 30 ml sodawater en 60 ml mousserende wijn in het glas.
- Roer goed door.
- Garneer met een schijfje sinaasappel.
WAT JE NODIG HEBT
- Tanqueray Flor de Sevilla Gin
- Sodawater
- Mousserende wijn
- Schijfje sinaasappel
- IJs
- Wijnglas
Tanqueray Blackcurrant Royale
Tanqueray Blackcurrant Royale is gemaakt van Franse zwarte bessen en subtiele vanilletonen, verrijkt met een smaak op basis van zwarte orchidee. Het haalt zijn inspiratie uit het Franse erfgoed en de reizen van Charles Tanqueray in de jaren 1840: een mix van het lef van Charles Tanqueray, en het mysterie en de decadentie van Frankrijk in die periode.
TANQUERAY BLACKCURRANT ROYALE & TONIC
Tanqueray Blackcurrant Royale komt het best tot zijn recht in een coppa met premium tonic, veel ijs en gegarneerd met een citroenpartje en wat donkere bessen, zoals zwarte bessen en bramen.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale
- 150 ml premium tonic
- Garnering: donkere bessen zoals zwarte bessen en bramen, en een citroenpartje
Bereiding
1. Giet de ingrediënten over ijs in een Tanqueray-coupe.
2. Doe er zwarte bessen bij en roer. Pers één citroenpartje uit en leg het samen met een handvol bramen in het glas.
Bevat 16 g alcohol.
HOE TE MAKEN
- Voeg 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale Gin, 30 ml citroensap en 15 ml suikersiroop toe aan een cocktailshaker.
- Schud goed en schenk het mengsel in een coupette glas.
- Vul het glas aan met 50 ml Prosecco.
- Garneer met een twist van citroen.
WAT JE NODIG HEBT
- Tanqueray Blackcurrant Royale Gin
- Citroensap
- Suikersiroop
- Prosecco
- Twist van citroen
- Cocktailshaker
- Coupette glas
Tanqueray 0.0%
Tanqueray 0.0% Alcohol Free is gemaakt met gedistilleerde plantaardige ingrediënten en heeft een citrusstijl en jeneverbesprofiel, met een delicate botanische complexiteit in smaak.
Tanqueray 0.0% Gin & Tonic
Tanqueray 0.0% laat je de echte ervaring van Tanqueray ontdekken, zonder de alcohol.
Bereidingswijze
- Giet 40 ml tanqueray 0,0% op ijs
- Vul dit bij met 120 ml premium tonic water
- garneer met een limoenpartje
- Geniet van de tanqueraz 0,0% & premium tonic
Tanqueray No. TEN
Tanqueray No. TEN is de enige gin in de prestigieuze, wereldberoemde San Francisco Spirits Hall of Fame. Deze bekroonde gin wordt in kleine batches gedestilleerd met verse citrusvruchten.
De fles en zegel van de Tanqueray No. TEN ziet er nog net uit als het ontwerp van Charles Tanqueray uit de jaren 1830. De onderkant van de fles lijkt op een citruspers, die symbool staat voor de verse Mexicaanse limoenen en de sinaasappels en roze grapefruits uit Florida die in elke kleine batch van deze gin gedistilleerd worden.
Tanqueray No. Ten Gin & Tonic
Een gin die in kleine batches wordt gedestilleerd, met heerlijke smaken van grapefruits, sinaasappels en limoenen. Tonic en een twist van verse sinaasappelschil maken de evenwichtige, robuuste citrussmaak compleet.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray No. Ten Gin
- 150 ml premium tonic
- Sinaasappelschil
Bereidingswijze
- Vul een copa tot de rand met ijsblokjes.
- Giet er eerst de gin bij, vervolgens de tonic.
- Garneer en roer lichtjes om te mengen.
Bevat 16 g alcohol.
Tanqueray No. TEN Martini
Het unieke distillatieproces van Tanqueray No. Ten gebruikt volledige verse citrusvruchten en geeft zo een ongelooflijk zachte en frisse smaak waarmee je de meest verfijnde Martini maakt.
Ingrediënten
- 50 ml Tanqueray No. Ten Gin
- 10 ml droge vermouth
- Een scheutje bitters van sinaasappel of grapefruit
Bereidingswijze
- Shake of roer Tanqueray No. TEN en droge vermouth.
- Schenk in een diepgekoeld martini-glas.
- Garneer met sinaasappel of grapefruit.
Bevat 20 g alcohol.
Tanqueray Rangpur Gimlet
Voor een verfijnde twist op de klassieke gincocktail, kies je voor Tanqueray Rangpur. Deze gin combineert de smaak van citroen, limoen en mandarijn met jeneverbes, waardoor hij perfect past bij een Rangpur Gimlet voor een verfrissende en verkwikkende smaakbeleving.
HOE TE MAKEN
- Schenk 50 ml Tanqueray Rangpur Gin en 15 ml limoencordial in een cocktailshaker met ijs.
- Schud goed gedurende enkele seconden.
- Zeef de cocktail in een Martini glas.
- Garneer met een twist van limoenschil.
WAT JE NODIG HEBT
- Tanqueray Rangpur Gin
- Limoencordial
- IJs
- Twist van limoenschil
- Cocktailshaker
- Martini glas
Tanqueray London Dry Negroni
Het perfecte aperitief, verfijnd en toch eenvoudig, met een complexe smaak. Populair in heel de wereld.
Ingrediënten
- 25 ml Tanqueray London Dry Gin
- 25 ml Bittere aperitief
- 25 ml zoete vermouth
- Sinaasappelschijfje of -schil
Bereidingswijze
Doe de ingrediënten in een tumbler met ijs. Roeren om te mengen.
Bevat 24 g alcohol.
PROEF DE ZOMER IN JE GLAS!
Stap voor stap de meest zomerse cocktails bij je thuis.