Fresh Prince
Villebois Sancerre blanc chene a la rouline
Frankrijk - Sauvignon blanc 2022 75CL 13%
Single vineyard Sancerre. Absolute topkwaliteit sauvignon blanc, die zelfs deels op eikenhouten vaten heeft gerijpt. De caillottes-bodem bestaat uit kleine kalksteen houdende kiezels. Mineralig met tropisch fruit, gember en vlierbloesem. Slechts 2608 flessen van gemaakt.
Chêne à la Rouline is een single vineyard sauvignon blanc uit Sancerre. Het plot bestaat uit 1,65 hectare en levert jaarlijks ongeveer 2600 flessen op. De bodem bestaat voornamelijk uit caillottes: kleine kalksteen houdende kiezels die zorgen voor een prachtige mineraliteit en een perfecte drainage. Deze absolute top-Sancerre rijpt deels op eikenhouten vaten en deels op roestvrijstaal. Tot aan het bottelen rijpt de wijn op zijn gistcellen (sur lie) met een regelmatige bâtonnage. In de wijn proef je tropisch fruit, gember en vlierbloesem. Serveer hem bij sushi, Aziatische bereidingen van schaal- en schelpdieren of bij klassieke Franse bereidingen van vis.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Villebois Sancerre blanc chene a la rouline
Single vineyard Sancerre. Absolute topkwaliteit sauvignon blanc, die zelfs deels op eikenhouten vaten heeft gerijpt. De caillottes-bodem bestaat uit kleine kalksteen houdende kiezels. Mineralig met tropisch fruit, gember en vlierbloesem. Slechts 2608 flessen van gemaakt.
Chêne à la Rouline is een single vineyard sauvignon blanc uit Sancerre. Het plot bestaat uit 1,65 hectare en levert jaarlijks ongeveer 2600 flessen op. De bodem bestaat voornamelijk uit caillottes: kleine kalksteen houdende kiezels die zorgen voor een prachtige mineraliteit en een perfecte drainage. Deze absolute top-Sancerre rijpt deels op eikenhouten vaten en deels op roestvrijstaal. Tot aan het bottelen rijpt de wijn op zijn gistcellen (sur lie) met een regelmatige bâtonnage. In de wijn proef je tropisch fruit, gember en vlierbloesem. Serveer hem bij sushi, Aziatische bereidingen van schaal- en schelpdieren of bij klassieke Franse bereidingen van vis.